top of page
Woningbouw Bouwbedrijf Boeder
Logo icoon - Bouwbedrijf Boeder

Wat kost het bouwen van een woning?

Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Het is helaas niet mogelijk om daar een standaardantwoord op te geven. Wij hanteren bijvoorbeeld geen prijzen per vierkante meter. De kosten van het bouwen van een woning zijn van veel factoren afhankelijk. Het begint al met de kavel: is deze bouwrijp, of moeten alle voorzieningen voor bijvoorbeeld fundering en riolering nog worden getroffen. Daarnaast hangt het ervan af wat voor woning u wilt laten bouwen, hoe groot de woning moet zijn en of er naast de woning nog bijgebouwen moeten worden gerealiseerd.

Prijzen materialen

Daarnaast zijn er ook veel materialen waaruit u kunt kiezen, zowel tijdens de bouw als voor de afwerking. Denk maar eens aan een keuken of badkamer, u kunt het eenvoudig houden of kiezen voor totale luxe. Ook qua installaties voor warmte e.d. zijn er zoveel verschillende materialen en opties beschikbaar dat hier geen standaard prijsopgave voor af te geven is. Wij laten de keuze voor de inrichting graag aan u over, maar wij kunnen hier uiteraard wel een advies in geven.

Bouwen binnen budget

Onze filosofie is dat er voor elk redelijk budget een woning te bouwen is. Wij leveren kwaliteit tegen een realistische prijs. Maar het is altijd maatwerk! Als u ons uw budget en wensen vertelt, dan vertellen wij u wat er mogelijk is.

Neem hiervoor contact met ons op! Wij maken graag een afspraak om uw wensen door te nemen.

bottom of page