top of page

Stijlvol Bouwen

 

Een nieuw huis bouwen is een uitdaging die de meeste mensen slechts één keer in hun leven aangaan. Daarom hebben wij als bouwer niet één specialisme maar meerdere. We zoeken altijd naar de juiste combinatie. Die uitdaging is wat ons werk zo mooi en afwisselend maakt! Hoe groter uw idealen zijn, hoe belangrijker het is om ze te koesteren, ja te bewaken zelfs. De uitdaging is niet alleen het ontwerpen of het bouwen, de uitdaging is het realiseren van wat u voor ogen heeft. We doen dit binnen de voorwaarden die voor u belangrijk zijn.

Exclusief

Van uw woning is er maar één, daarom mag u kritisch zijn. Uw woning verdient alle aandacht en zorg. We leggen de lat hoog, om optimaal te presteren en onze klanten blij te maken.

Als team uw droom realiseren

 

Om uw droomwoning te realiseren willen we graag zo vroeg mogelijk in het realisatieproces betrokken worden om ideaal en praktijk met elkaar te verbinden. Op deze manier sluiten we teleurstellingen uit. Sterker nog: creëren we verrassingen en bijzondere resultaten. Bovendien kan praktische vereenvoudiging van details in de ontwerpfase ook nog eens kostenbesparend werken. In dit proces werken we samen met u aan uw ideaalplaatje, passend binnen uw budget. Tijdens de realisatie van uw project houden we frequent werkoverleg, bewaken we met elkaar de planning en stellen we prioriteit aan de kwaliteit om het gewenste eindresultaat te waarborgen. Om de bouw van uw woning van het begin tot het eind te verzorgen werken we samen met een sterk netwerk van professionele partners. Vanzelfsprekend voeren wij de regie en dragen wij zorg voor kwaliteit en een goede en tijdige oplevering. Op deze manier gaat u gegarandeerd een prettige bouwtijd tegemoet.

Creatief

Het bouwen van uw woning is de realisatie van een droom. Zo voelen wij dat en we werken daar graag aan mee. Creatief vanaf de tekentafel, tot ervaren en praktisch functioneel in de uitvoering.

Duurzaam Bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met het oog op de toekomst. Wij geven daar samen met uw architect graag concreet invulling aan. Zo kunnen we diverse bouwmaterialen en producten gebruiken die verantwoord geproduceerd zijn en geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Bouwt u passief, energieneutraal, bijna energieneutraal (BENG) of nul-op-de-meter? Het gaat er niet om of we het kunnen, het gaat erom hoe we het doen. Ervaring en kennis van details leveren het juiste resultaat op. Heeft uw pand een warmtepompinstallatie, een WTW-ventilatiesysteem, zonneboilers of zonnepanelen? Samen met onze installatietechnische onderaannemers hebben we reeds vele projecten met deze toepassingen op onze naam staan.

Tijdens het gehele bouwproces staat uw toekomstige droomwoning centraal. Met andere woorden: wij bouwen volledig klantgericht en werken met een deskundig en betrouwbaar bouwteam dat rekening houdt met uw wensen.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en ideeën.

 

Bel hiervoor naar 06 15 217 124 of mail naar info@bouwbedrijfreymerswael.nl

bottom of page