top of page
Bouwbedrijf Boeder - werktekening woning

Architect nieuwbouwwoning

Als u een nieuwbouwwoning laat bouwen, is een ontwerp noodzakelijk. Met een goede bouwtekening kan een aannemer immers gedegen aan de slag. Het voordeel van zelf een woning laten tekenen is dat alles precies op uw eisen en wensen is afgestemd. U bent niet afhankelijk van keuzes die een vorige bewoner heeft gemaakt.

Architect inschakelen

Als u heeft besloten een architect in te schakelen dan kunnen wij u bij uw zoektocht helpen. Wij hebben contact met een aantal uitstekende architecten die u graag van dienst zullen zijn.

Wat doet een architect?

Een architect ontwerpt woningen maar ook gebouwen als kantoren, fabrieken, kerken en scholen. Als u een stuk bouwgrond heeft en u wilt daar een woning op laten bouwen, dan kan een architect u verder helpen.

Na overleg met u als opdrachtgever gaat de architect aan de slag. Hij werkt uw wensen uit tot ontwerptekeningen en maakt vervolgens bouwtekeningen. Elke architect heeft  zijn/haar eigen specialisme en/of een voorkeur voor een bepaalde bouwstijl.

Onze architecten weten hoe om te gaan met vergunningen etc. Daarnaast weten zij als geen ander wat u nodig heeft om fijn te kunnen wonen.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en ideeën.

 

Bel hiervoor naar 06 15 217 124 of mail naar info@bouwbedrijfreymerswael.nl

bottom of page