top of page

Is uw woning gedateerd of aan vernieuwing toe?

 

Fijn wonen, leven en genieten, dat is waar het om draait. Zo gaat bij renoveren innovatie en traditioneel vakmanschap hand in hand. Bouwbedrijf Reymerswael kan onbezorgd het verrassende maatwerk leveren dat bij u past. 

Wij updaten uw woning met behoud van karakter, zodat uw woning voldoet aan uw wensen en aan de huidige richtlijnen en normen. Een renovatie draagt bij aan de waarde van uw woning. Een gerenoveerde leefomgeving, keuken of badkamer zorgt ervoor dat u kan blijven genieten van uw woning.

Verbouwen of renoveren?

 

Bij verbouwen verandert er werkelijks iets aan de ruimte. Hierbij worden er muren verplaatst of doorgebroken. Bij een renovatie wordt de bestaande ruimte niet groter of kleiner. Deze ruimtes worden aangepast aan de huidige tijdgeest.

Renoveren zonder overlast

 

Bij een renovatie is communicatie van groot belang. In de meeste gevallen blijft u als opdrachtgever woonachtig in uw woning. Wij zorgen ervoor dat we met u in contact blijven, dat we regelmatig overleg hebben en we controleren geregeld de bouwplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en ideeën.

Bel hiervoor naar 06 15 217 124 of mail naar info@bouwbedrijfreymerswael.nl

bottom of page