top of page

Uw woning verbouwen tot droomwoning

 

Wilt u uw woning verbouwen tot een luxe villa of een rustieke boerderij? Of wilt uw woongenot verhogen door meer ruimte binnenhuis te creëren door een aanbouw, uitbouw of een dakkapel? Wij bouwen uw woning zoals u het wilt. Van uw woning is er maar één. Uw woning verdient alle aandacht en zorg. We leggen de lat hoog, om optimaal te presteren en u blij te maken. 

Bezorgd? Ontzorgd! Bij Bouwbedrijf Reymerswael is uw project van het begin tot het eind in dezelfde goede handen. Met één aanspreekpunt en niet meer woorden dan nodig, precies genoeg. Een verbouwing is doorgaans een intensieve klus, waarbij u in een relatief korte tijd veel keuzes moet maken. Hierbij is goed advies belangrijk, Bouwbedrijf Boeder heeft verstand van zaken en kan u de mogelijkheden aangeven en u daarbij ondersteunend adviseren.

Verbouwen zonder overlast

 

Een verbouwing zonder overlast zou het ideaalplaatje zijn. Aan minimale overlast proberen we continu ons steentje bij te dragen. Communicatie is hier de sleutel naar succes, we zorgen ervoor dat we met u in contact blijven, regelmatig overleg hebben en we controleren geregeld de bouwplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en ideeën.

 

Bel hiervoor naar 06 15 217 124 of mail naar info@bouwbedrijfreymerswael.nl

bottom of page