top of page
Bouwbedrijf Boeder - grondwerk kavel voo

Woning laten bouwen

 

U heeft een kavel en wilt daar graag een nieuwe woning op laten bouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Reymerswael aan het juiste adres! Bij het bouwen van een nieuwe woning hoeft u weinig concessies te doen aan uw woonwensen. Het grote voordeel van nieuwbouw is dat u veelal de vrijheid heeft om alles zelf te bepalen. Hoe komt uw woning eruit te zien? Welke bouwstijl? Hoeveel oppervlakte? En welke materialen gaat u gebruiken?

Kwaliteit zelf gebouwd huis

 

Uit onderzoek blijkt dat de woningen die in eigen beheer gebouwd zijn, kwalitatief vaak beter zijn. Dit komt omdat er over het algemeen voor betere materialen gekozen wordt en men meer ruimte in het huis kan creëren dan in een groter nieuwbouwproject gebruikelijk is. Het zelf laten bouwen van een woning is niet per definitie goedkoper dan woningen die in een serie zijn gebouwd, maar daar staat tegenover dat u wel meer waar voor uw geld krijgt.

Kosten woning bouwen

 

Er is geen standaard prijs af te geven voor het bouwen van een woning. Dit is van veel factoren afhankelijk. Naast de daadwerkelijke bouw, regelen wij alles voor u. Van de benodigde vergunningen, het bouwrijp maken, de tekeningen van het ontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering. Wij gaan hierbij continu uit van uw wensen. En van uw budget niet te vergeten!

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en ideeën.

 

Bel hiervoor naar 06 15 217 124 of mail naar info@bouwbedrijfreymerswael.nl

bottom of page