top of page
Woningbouw Bouwbedrijf Boeder
Logo icoon - Bouwbedrijf Boeder
 • Wat heb ik nodig om mijn droomhuis te realiseren?
  Eigenlijk heeft u maar twee dingen nodig om uw droomhuis te realiseren: een droom en een budget. Eventueel kunnen wij u ook helpen zoeken naar een kavel, indien u deze nog niet in bezit heeft. Als u nog geen beeld hebt van uw droomhuis, kunnen wij u ook helpen met het ontwerp.
 • Hoe worden mijn woonwensen concrete plannen?
  Wij maken tijd vrij om naar uw specifieke woonwensen te luisteren. Omdat we nauw samenwerken met diverse architecten, kunnen we uw bouwwensen vertalen naar schetsen, bestek en bouwtekeningen. Bouwbedrijf Reymerswael coördineert hierin en adviseert u als opdrachtgever.
 • Ik heb een bouwkavel op het oog. Wat kan Bouwbedrijf Reymerswael voor mij betekenen?
  Wij adviseren u graag om de juiste keuzes te maken en u daarmee uw droomhuis te realiseren. Wij staan u bij gedurende het hele bouwproject. Van ontwerp en benodigde vergunningen tot en met de oplevering van uw nieuwe woning.
 • Ik wil verbouwen, wat zijn de stappen?"
  Allereerst is het belangrijk dat u uw wensen helder heeft. Tevens is het handig als u weet wat uw budget is. Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Wij kunnen u in het gehele project begeleiden en adviseren. Wij begeleiden u met de aanvraag omgevingsvergunning en praktische tips inzake de uitvoering.
 • Kan Bouwbedrijf Reymerswael ook mijn vergunning verzorgen?
  Wij kunnen het hele proces van het aanvragen en verkrijgen van een bouwvergunning voor u verzorgen. Door jarenlange ervaring hiermee weten wij precies welke wegen te bewandelen. Bijkomend voordeel is dat dit u veel tijd en energie zal besparen die u aan andere zaken kan besteden.
 • Wat kost het bouwen van een woning?
  De prijs van een nieuwbouwwoning is voor een groot gedeelte afhankelijk van het type, de afmetingen, de grondgesteldheid en de afwerkingseisen van de klant. Vraag gerust naar de mogelijkheden om binnen uw budget uw dromen te kunnen realiseren.
 • Wie voert de werkzaamheden van mijn project uit?
  Bouwbedrijf Reymerswael werkt met vaste groep vaklieden die vallen onder de Nederlandse Bouw cao. Daarnaast werken we samen met specialistische onderaannemers uit de regio.
 • Wat is een duurzame woning?
  Een duurzame woning bouwen start al bij het ontwerp van het gebouw waarbij met slimme oplossingen en duurzame materialen het energieverbruik zoveel mogelijk wordt beperkt. Maar duurzaam bouwen is meer, het is comfortabel, het levert voordeel op voor de eigen gezondheid en het is door de energiebesparing financieel zeer aantrekkelijk.
 • Rekent Bouwbedrijf Reymerswael kosten voor het maken van een offerte?
  Nee, een offerte opvragen bij ons is altijd vrijblijvend.
bottom of page