top of page

Creatief

Het bouwen van uw woning is de realisatie van een droom. Zo voelen wij dat en we doen graag mee. Creatief vanaf de tekentafel, tot ervaren en praktisch functioneel in de uitvoering.

Duurzaam Bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met het oog op de toekomst. Wij geven daar samen met uw architect graag concreet invulling aan. Zo kunnen we diverse bouwmaterialen en producten toepassen die verantwoord geproduceerd zijn en geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Bouwt u passief, energieneutraal, bijna energieneutraal (BENG) of nul-op-de-meter? Het gaat er niet om of we het kunnen. Het gaat erom hoe we het doen. Ervaring en kennis van details leveren het juiste resultaat op. Heeft uw pand een warmtepompinstallatie, een WTW-ventilatiesysteem, zonneboilers of zonnepanelen? Samen met onze installatietechnische onderaannemers hebben we reeds vele projecten met deze toepassingen op onze naam staan.

Tijdens het gehele bouwproces staat uw toekomstige droomwoning centraal. Met andere woorden, wij bouwen volledig klantgericht en werken met een deskundig en betrouwbaar bouwteam dat rekening houdt met uw wensen. 

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen en ideeën.

 

Bel hiervoor naar 06 15 217 124 of mail naar info@bouwbedrijfboeder.nl

bottom of page